WordPress webdesign

Wordpress webdesign

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en beheren van WordPress sites. De meeste mensen zullen bij het horen van de naam WordPress denken aan het lezen of schrijven van een blog, dit is maar 1 van de mogelijkheden van WordPress een andere mogelijkheid is dat u in WordPress een professionele website kan laten bouwen.

U kan bij ons terecht voor WordPress Webdesign, WordPress Hosting, en natuurlijk Zoekmachine optimalisatie speciaal voor WordPress.

Bovendien zijn websites gemaakt in WordPress ook zeer SEO vriendelijk. Doormiddel van het installeren van een simpele plugin is dit allemaal makkelijk te finetunen. U wilt tenslotte snel gevonden worden met uw website. En wat zeker niet vergeten mag worden is ondanks dat WordPress een heel veilig CMS systeem is, om de WordPress installatie toch extra te beveiligen. Hier zijn een aantal zeer effectieve WordPress beveiligings plugins voor ontworpen.

  • WordPress heeft een professionele uitsraling
  • Zeer makkelijk te onderhouden
  • Helemaal geen technische kennis nodig
  • Eenvoudige integratie met Social media
  • Simpel uit te breiden met talloze plugins
  • Geen licentie- of abonnementskosten

Wij bouwen complete websites in WordPress maar ook voor het installeren van WordPress met de standaard plugins bent u bij Webdessign.nl op het juiste adres. Wij rekenen voor een kale installatie van WordPress een minimale prijs.

Design

U wilt natuurlijk dat uw website er strak en professioneel uitziet. Webdessign.nl zorgt ervoor dat u een website krijgt die aan uw wensen voldoet.

Geen overbodige toeters en bellen maar gewoon de functies die de bezoekers van uw websites naar het gewenste doel leiden.

SEO

Webdessign.nl kan er ook voor zorgen dat uw website SEO vriendelijk wordt gemaakt.

Beter gevonden worden op de zoekwoorden die op uw website betrekking hebben zorgen ervoor dat u meer bezoekers ontvangt en meer bezoekers kan betekenen meer omzet.