Zoekmachine optimalisatie

SEO vriendelijk maken van uw WordPress website

Het laten maken en online zetten van een website is stap 1. Maar net zo een belangrijke stap is het vindbaar maken van uw website.Zoekmachine optimalisatie
80% van de websites wordt gevonden via zoekmachines. Dus is het erg belangrijk om met uw WordPress website zo hoog mogelijk te staan in Google.

Het optimaliseren van een website ook wel SEO (Search engine optimization) genoemd is een vak apart. Zodra u een website laat maken door ons zullen wij ervoor zorgen dat uw website ook gevonden zal worden op het internet want hoe beter je gevonden wordt hoe meer bezoekers en hoe meer omzet je zou kunnen halen uit je WordPress site. Op het moment van schrijven van dit artikel staat webdessign.nl bv op nummer 1 met de zoekwoorden “WordPress webdesign“. Dit soort zoekwoorden zijn erg belangrijk en leveren dus ook veel gerichte bezoekers op.

Door de juiste structuur, de juiste woorden toe te passen (keywords), toevoegen van meta tags etc. zal uw website een hogere ‘ranking’ in de zoekmachines krijgen. Hierdoor komt uw website hoger bij zoekopdrachten op bepaalde keywords en is de kans dat iemand bijv. naar uw product zoekt  en op uw website zal klikken groter.

Keyword analyse

De eerste stap om uw site hoger te laten ranken is een keyword analyse op uw site los te laten. Zorgvuldig zullen wij keywords uitzoeken die betrekking hebben op uw website en de producten. Hiervoor gebruiken wij speciale keyword tools. Als we weten met welke zoekwoorden uw site gevonden moet worden gaan we deze woorden (keywords) toepassen op uw website.
We zorgen er verder voor dat alle pagina’s zoekmachine vriendelijke URL’s bevatten.