WordPress

Wordpress

WordPress is een zeer makkelijk te gebruiken CMS (Content Management System) systeem. Het wordt door zowel particulieren als grote organisaties gebruikt dit komt mede door het gebruiksvriendelijke karakter van WordPress. Het bedrijfsleven ontdekt ook steeds meer de voordelen van WordPress, grote nieuwssites (NU.nl en CNN), sportsites en multinationals zijn inmiddels overtuigd van dit betrouwbare systeem.

Een heel groot voordeel is dat zodra u over een pc of smartphone met internet beschikt u uw website overal en altijd kan bijwerken er is geen afzonderlijke software voor nodig.

Doordat het CMS systeem steeds populairder is geworden wordt het ook steeds verder door ontwikkeld. Er komen steeds meer opties en mogelijkheden bij die het voor de gebruikers maar ook voor de bezoekers van uw website steeds makkelijker en overzichtelijker maken.

Om een website gemaakt met WordPress te onderhouden is er geen technische kennis nodig, het plaatsen van berichten, beheren van teksten, bestanden, afbeeldingen, video is net zo simpel als het werken met Word. Dus ook goed geschikt voor beginners.

Door het installeren van de juiste plugins kunt u de website simpel uitbreiden met de meest handige toepassingen. De mogelijkheden zijn onbeperkt.
Alle plugins kunnen snel en makkelijk worden geinstallleerd,  vaak zijn de plugins in het Nederlands beschikbaar en altijd gratis.

Standaard worden onze websites geleverd inclusief de volgende plugins:

  • Zoekmachineoptimalisatie; optimaliseert eenvoudig ieder bericht en/of pagina voor Google!
  • Database Backup: automatisch worden er backups van de database gemaakt.
  • Contactformulier inclusief anti-spam filter.

Verder luisteren we naar de wensen van de klant zodat het installeren van de benodigde plugins helemaal op uw behoefte aansluit. Denk hier bv aan een fotopagina, nieuwsbriefsysteem, poll en heel veel meer.

Aan WordPress zijn geen licentie- of jaarlijkse abonnemenstkosten verbonden.

Beeldbewerking in WordPress

Vanaf WordPress versie 2.9 is het ook mogelijk om foto’s en afbeeldingen te bewerken, dus voor deze simpele handelingen is geen fotobewerkings programma meer nodig. U regelt dit gewoon online in het CMS (Content Management Systeem).