Website onderhouden

Website onderhoud een heel belangrijk punt als u een website bezit is het vernieuwen van de teksten of het plaatsen van foto’s, het updaten van WordPress of van de WordPress plugins. Het lijkt een kleine moeite maar de praktijk leert dat het vaak niet gebeurd terwijl het wel nodig is. Wij kunnen uw website onderhouden, zodat u zelf geen omkijken meer heeft naar het bijhouden en updaten van uw WordPress website.Website onderhouden

Waarom de Website onderhouden ?

  • Ten eerste komen de bezoekers vaker en sneller terug als ze zien dat de website onderhouden wordt.
  • Een onderhouden website komt professioneel over.
  • Het onderhouden van uw website is noodzakelijk om de website veilig te houden, er komen regelmatig updates uit voor WordPress die geinstalleerd moeten worden.
  • Er komen nieuwe versies uit van de internet browsers en het updaten van uw website zorgt er voor dat de website op alle browsers goed te bekijken blijft.

U ziet uw website onderhouden is een absolute noodzaak ! Mocht u nou ondanks dit te weten toch zoiets hebben van ik heb de tijd en kennis hier niet voor, dan kunt u ons hiervoor inschakelen.

Wij bieden een onderhoudscontract aan waarbij u een jaar lang van onze diensten gebruik kunt maken. Ook kunt u ons inschakelen voor een enkele website onderhoudsklus. Stuurt u ons gerust een mail en wij zullen u vooraf laten weten wat de prijs is om uw website te onderhouden.

Zo heeft u altijd een WordPress website die goed onderhouden is en blijft.

Uw website onderhouden ?

Wij kunnen deze klus voor u uit handen nemen zodat uw website altijd goed beveiligt en up-to-date is.

WordPress overzetten

Wilt u uw WordPress website overzetten naar een andere hostingprovider of hostingpakket ? Ook dit kunnen wij voor u regelen.