WordPress Theme

Dan heb je eindelijk je WordPress installatie online staan en kom je er achter dat het er toch wel erg standaard uitziet zo een WordPress standaard theme. Daar hebben ze gelukkig wat op gevonden. Om jouw WordPress website helemaal naar jouw wens online te zetten zijn er echt duizenden verschillende WordPress themes te downloaden.

Gratis WordPress theme

Velen van deze WordPress themes zijn gratis te downloaden maar zoals met veel dingen als je net even wat meer wilt en een professionelere uitstraling aan je website wilt geven dan kom je al snel bij een WordPress theme uit waar betaald voor moet worden. De prijzen van een goed WordPress theme varieeren van 25 tot 75 euro, dat is vrij goedkoop als je bedenkt dat je daarmee eigenlijk de uitstraling van jouw website mee bepaald.

Je kan het zo gek niet bedenken of er is een WordPress theme voor of je nu een webwinkel met WordPress wilt maken of een sport website een website voor een restaurant of noem maar op, er is een theme voor. Verder zijn deze themes ook erg makkelijk naar je eigen smaak aan te passen, zowel qwa kleur als qwa vormgeving. Je hebt dus alle vrijheid om jouw WordPress website naar jouw wensen in te richten.

Je kunt de themes uploaden via FTP of gewoon vanuit het controlpanel in WordPress. Erg makkelijk allemaal zul je denken toch gebeurt het nog best vaak dat het bestelde theme er heel anders uitziet als je het op je eigen website hebt geinstalleerd. Vaak vergeten gebruikers bepaalde mappen de juiste rechten mee te geven of mee geleverde plugins te installeren, lees dus altijd het meegeleverde tekst bestand goed door om dit soort problemen te voorkomen.

Mocht je er onverhoopt nog niet helemaal uitkomen dan kunnen wij hulp bieden bij het installeren en aanpassen van jouw WordPress theme.

Tagged: ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *