WordPress webshop bouwen

WordPress is voor vele soorten websites in te zetten of het nu een persoonlijke blog is, een website voor uw bedrijf, de plaatselijke sportvereniging het maakt allemaal niet uit, WordPress is zo flexibel dat er altijd wel een geschikte WordPress layout te maken is en de website met de juiste WordPress plugins te configuren is. Zo is het ook mogelijk om een WordPress webshop te (laten) bouwen.

WordPress webshop

WordPress webshop plugin Shopp

Een WordPress webshop heeft natuurlijk de vele voordelen die WordPress al heeft als CMS systeem maar ook als webshop is WordPress dus prima te gebruiken. In combinatie met de WordPress webshop plugin Shopp is de webshop helemaal te configureren zoals u dat wilt. U kunt iDeal integreren in de website zodat de betalingen veilig uitgevoerd kunnen worden en net zo belangrijk u uw geld voor uw verkochte producten binnen krijgt. Het heeft alle functionaliteiten die een webwinkel nodig heeft.

WP e-Commerce

Omdat WordPress een groot platform is zijn er ook wat betreft de WordPress plugins duizenden keuzes, nou is het niet zo dat er zoveel keuze is als het gaat om WordPress webshop plugins maar er zijn natuurlijk wel verschillende aanbieders.

Zo is er ook de WordPress webshop plugin WP e-Commerce, deze plugin is inmiddels al honderdduizenden keren gedownload en is dus ook enorm populair. Deze Webshop plugin is helemaal gratis maar voor extra functionaliteiten moet wel betaald worden. Ook WP e-Commerce is samen met iDeal te gebruiken. Met zijn vele add-ons is dit ook een echte aanrader in deze markt.

U ziet u kunt uw webshop combineren met de sterke blog eigenschappen die WordPress te bieden heeft, en aangezien WordPress ook zeer zoekmachine vriendelijk is en met zijn vele plugins heel makkelijk is te finetunen, lijkt dit wel de perfecte combinatie om uw webwinkel op internet mee te runnen.

Tagged: ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *