WordPress zoekmachine optimalisatie

Voor een klant van ons hebben wij de website ipad3kopen.org gemaakt en zoekmachine optimalisatie toegepast. De klant vroeg ons om de website beter te laten ranken in Google, onze eerste vraag is dan altijd met welke zoekwoorden wil je gevonden worden, dit is namelijk zeer belangrijk als u begint aan zoekmachine optimalisatie.
Voor deze website zijn dat

  • iPad3
  • iPad 3 kopen
  • wanneer komt de iPad 3

Wij zijn hier enkele weken geleden mee aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn. De website scoort nu al op de eerste plaats in Google met “iPad 3 kopen” de klant tevreden en wij natuurlijk ook!

Wat hebben wij nu gedaan om deze website beter te laten ranken in Google ? Allereerst moet gezegd worden dat de domeinnaam al meewerkt omdat deze het belangrijkste zoekwoord bevat. Wat wij hebben gedaan is de titel van de pagina’s zo te benoemen dat deze overeenkomen met de gewenste zoekwoorden en de teksten op de website. Verder zijn wij aan de slag gegaan met verschillende tags en elementen bv de <h1> en <strong> om het geheel zo te optimaliseren dat het gewenste resultaat bereikt is.

Als het gaat om zoekmachine optimalisatie is WordPress een perfect CMS systeem om snel en goed gevonden te worden, omdat de WordPress-code netjes is opgebouwd en helemaal voldoet aan de richtlijnen die Google en andere zoekmachines stelt.

Wat leuk is om te vermelden is dat er normaal gesproken een WordPress SEO plugin gebruikt moet worden om deze zoek resultaten te behalen maar voor deze website is dat zoals u kunt zien niet nodig geweest. De statistieken laten nu al een flinke stijging zien van het aantal bezoekers.

U ziet ook voor het optimaliseren van uw website kunnen wij u van dienst zijn.

Tagged: ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *