Restaurant website

In deze moeilijke economische tijden hebben de meeste restaurants het behoorlijk zwaar, klanten bezuinigen en 1 van de eerste dingen die wegbezuinigd zullen worden is het uit eten gaan. Om nu toch op te vallen en meer omzet binnen te halen moet u zich onderscheiden, niet alleen met uw restaurant maar ook met uw website.

Een beetje restaurant kan niet meer zonder website, consumenten kijken eerst op internet voordat ze ergens gaan eten al is het alleen maar om bv de openingstijden, de menukaart en een eerste indruk te krijgen. Nu is dat laatste de eerste indruk een heel belangrijk punt, want zegt u nou zelf als u op een website komt die er amateuristisch uitziet bent u eerder geneigd weg te klikken als dat u op een mooie duidelijke website terecht komt en u makkelijk vind wat u zoekt.
Uit ervaring weten wij dat als er zakelijk gegeten gaat worden er altijd gezocht wordt op internet naar een passend restaurant.

Een website is zeker voor een restaurant een visitekaartje, buiten dat het de eerste indruk weerspiegelt, is het ook zeer praktisch want hoe makkelijk is het als uw klanten al kunnen reserveren via de website, en u netjes alle reserveringen via de mail binnen krijgt ? Dat is niet alleen voor de klant makkelijk maar ook voor u als restauranteigenaar.

Restaurant website….meer omzet

Zodra u een mooie duidelijke website hebt zult u merken dat dit de omzet van uw restaurant ten goede komt. Steeds meer mensen zoeken op het internet naar een goed restaurant, zelf toeristen kijken eerst even op internet voordat ze ergens gaan eten.
WordPress is uitermate geschikt om een restaurant website mee te maken, u wilt natuurlijk de menukaart online hebben, en u weet zelf dat de variatie en de prijzen best vaak veranderen, dan is het wel zo makkelijk als dat in het systeem achter de website even snel is aan te passen.
Dit is een groot voordeel van een website gemaakt in WordPress, een ander punt is dat websites gemaakt in WordPress vrij makkelijk opgenomen worden in de zoekresultaten van Google.
Wij krijgen vaak te horen van onze klanten “ik sta op nummer 1 in Google” als ik mijn restaurantnaam intyp… dit heeft geen meerwaarde, aangezien de naam en het bestaan van het restaurant dan al bekend moet zijn. Veel beter is het als de klant intypt “restaurant in Amsterdam” en u komt daar mee hoog naar voren in Google, dat zijn namelijk zoekwoorden waarop uw klanten zoeken.

Wij kunnen er voor zorgen dat u met uw (bestaande) website goed gaat scoren op de zoekwoorden die voor u van belang zijn. Als u een website laat maken bij ons, zorgen wij er voor dat de website zo gemaakt is dat hij zoekmachine vriendelijk opgeleverd wordt, verder zullen wij u helpen met de teksten van de website deze moeten zo geschreven worden dat Google ze ook aantrekkelijk genoeg vind om opgenomen te worden.

Restaurant website….meer contact met de klant

Met uw website zult ook merken dat het veel makkelijker wordt om contact te houden met uw vaste klanten maar net zo belangrijk… het contact met nieuwe klanten. Wat dacht u van een maillijst waarop de klanten zich kunnen aanmelden ? Of de speciale acties die u bekend maakt op de restaurant website. Dit zijn enkele van de vele mogelijkheden die het internet voor u als restauranteigenaar te bieden heeft.

Wij van Webdessign.nl hebben inmiddels een ruime ervaring met het maken en beheren van restaurant websites en het zo hoog mogelijk laten uitkomen in de zoekresultaten van Google.

Tagged: ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *